Aktualności Zakładu Aktywności Zawodowej

6 edycja Konkursu [eS] na Najlepsze Przedsiębiorstwo Społeczne Roku im. Jacka Kuronia

Zakład Aktywności Zawodowej Caritas Diecezji Siedleckiej bierze udział i znalazł się w finale 6 edycji Konkursu [eS] na Najlepsze Przedsiębiorstwo Społeczne Roku im. Jacka Kuronia. - Jedną z nagród w Konkursie [eS] przyznaje publiczność, dlatego bardzo prosimy wszystkich naszych znajomych, przyjaciół, sojuszników, klientów i pracowników o oddanie na nas głosu – mówi Katarzyna Rola–Skorupska, kierownik ZAZ.

Poniżej link do strony, gdzie można to zrobić:

www.konkurs-es.pl

Głosowanie trwa do 11 listopada 2016 (do północy). - Możesz mieć wpływ na to do kogo trafi nagroda – liczy się ilość oddanych głosów. Za każdy oddany na nas głos z góry dziękujemy – dodaje K. Rola-Skorupska.

Smacznie i zdrowo

ZAZ to przedsiębiorstwo działające na zasadach ekonomii społecznej. W swej działalności łączy cele społeczne i ekonomiczne. Znajdują tu pracę osoby niepełnosprawne. Zakład zajmuje się gastronomią  - można w nim zjeść posiłek smaczny i w rozsądnej cenie. Oferuje również profesjonalne zabiegi leczniczo-rehabilitacyjne oraz odnowę biologiczną, nad którymi czuwają wyspecjalizowani fizjoterapeuci i masażyści.

Kontakt

Zakład Aktywności Zawodowej ul. Chopina 10 w Siedlcach, tel. (25) 633-43-15 oraz tel. 519-110-130 – zamówienia, sekretariat@zaz-siedlce.pl, www.zaz-siedlce.pl