Wspieraj Caritas

ul. Terebelska 80W41
21-500 Biała Podlaska
tel. 504 078 830

Nie ma dostępnych aktualności.

2017-12-19 13:34

Biała Podlaska: Zajęcia edukacyjne w Ośrodku dla Cudzoziemców

W latach 2016/2017 Caritas Diecezji Siedleckiej prowadziła w Ośrodku dla Cudzoziemców w Białej Podlaskiej 84 zajęcia edukacyjne dla 310 dzieci, które przyjechały do Polski i jeszcze nie poznały dobrze języka i specyfiki naszego kraju.

2017-12-19 11:54

Wspólna zabawa

W piątek, 8 grudnia 2017r., Centrum Pomocy Migrantom i Uchodźcom CDS w Białej Podlaskiej po raz ostatni zorganizowało wyjście dzieci migrantów i uchodźców wraz z rodzicami do sali zabaw.

2017-12-19 11:37

Święty Mikołaj z wizytą u dzieci

W piątek, 8 grudnia 2017r. dzieci ze Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców w Białej Podlaskiej odwiedził Święty Mikołaj, przynosząc ze sobą wielką torbę z prezentami.

2017-12-19 10:42

Mikołajkowe spotkanie integracyjne

W środę, 6 grudnia 2017r., MOPS w Białej Podlaskiej wraz z Caritas Diecezji Siedleckiej Centrum Pomocy Migrantom i Uchodźcom w Białej Podlaskiej zorganizowali w Sali Bialskiego Centrum Kultury integracyjne spotkanie mikołajkowe dla rodzin migrantów i uchodźców, które mają zalegalizowany pobyt w Polsce.

2017-11-19 12:08

Warsztaty rękodzieła

W sobotę, 18 listopada 2017r., w Centrum Pomocy Migrantom i Uchodźcom CDS w Białej Podlaskiej odbyły się warsztaty rękodzieła, w których udział wzięły dzieci z rodzicami