Kto potrzebuje naszego wsparcia?

Pomoc dla Radosława Majewskiego

Radosław Majewski ma 27 lat. Kształcił się na studiach ekonomicznych. Po czwartym roku, 7 sierpnia 2010 roku jego życie zmieniło się diametralnie. Podczas wieczornego treningu biegania, nastąpiło u niego nagłe zatrzymanie akcji serca. Pomimo reanimacji oraz leczenia na oddziale intensywnej terapii – Radek zapadł w śpiączkę. Do dziś nie odzyskał świadomości, jednak dzięki zaangażowaniu rodziny oraz ciągłej rehabilitacji jego stan bardzo powoli polepsza się.

Radek potrzebuje całodobowej opieki w każdym aspekcie życia, którą sprawuje nad nim najbliższa rodzina.

Pieniądze uzyskane z 1% podatku i dodatkowych wpłat rodzice przeznaczają na rehabilitację, sprzęt ułatwiający ją, wyjazdy rehabilitacyjne, środki medyczne i sanitarne, które zapewniają we własnym zakresie.

Za wsparcie i modlitwę serdecznie dziękujemy.

Radosław Majewski posiada utworzone subkonto w naszej organizacji, na które można przekazywać 1% podatku oraz inne darowizny. Wpłat prosimy dokonywać na konto:

BS Siedlce 21 9194 0007 0027 9318 2000 0260

z dopiskiem „23115 - Majewski Radosław”.

Darowizna elektroniczna: "23115 - Majewski Radosław"

Minimalna kwota to 1 zł!

Kwota jest zbyt duża, aby przekazać ją poprzez płatności elektroniczne! Jeśli chcą Państwo tak hojnie wesprzeć działania Caritas prosimy o wpłatę na rachunek bankowy. Dziękujemy!