Wspieraj Caritas

Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie
ul. Kościelna 53
21-200 Parczew

Nie ma dostępnych aktualności.

2018-07-31 09:04

Wakacje ze Świetlicą

Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie w dniach od 25.06.2018r. do 31.07. 2018r., w godzinach: 9.00 – 14.00, organizowała zajęcia wakacyjne dla podopiecznych placówki.

2018-07-25 09:46

Wycieczka do Bałtowa

24 lipca 2018r., Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie zorganizowała wycieczkę do Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego. Udział w wyjeździe był nagrodą za uczęszczanie na zajęcia wakacyjne, organizowane przez naszą placówkę.

2018-06-12 18:32

Zakończenie roku szkolnego

Zakończenie roku szkolnego 2017/2018 było nieco inne niż zazwyczaj. Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie postanowiła zrobić pociechom niespodziankę i pozwolić, aby to one wybrały najlepszą dla siebie atrakcję z okazji zbliżających się wakacji. Jednogłośnie postanowiły pójść do „Fikolandu” – ulubionej sali zabaw.

2018-06-07 18:16

Dzień Dziecka: „Kaczki z gęsiej paczki”

W czwartek, 7 czerwca 2018r. Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie świętowała Dzień Dziecka. Aby uczcić to wyjątkowe święto wybraliśmy się z naszymi milusińskimi do parczewskiego kina na film animowany pt. „Kaczki z gęsiej paczki”.

2018-06-06 11:19

Festyn rodzinny z okazji Dnia Dziecka

W niedzielę, 3 czerwca 2018 roku, w godzinach od 14 do 19, na stadionie MOSiR w Parczewie odbył się festyn rodzinny z okazji Dnia Dziecka.