Wspieraj Caritas

Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie
ul. Kościelna 53
21-200 Parczew

Nie ma dostępnych aktualności.

2019-04-16 13:03

Przygotowania do Wielkanocy

Podczas Wielkiego Postu przygotowujemy się do Świąt Wielkanocnych. W piątki uczestniczymy w Nabożeństwie Drogi Krzyżowej, wzięliśmy także udział w rekolekcjach Wielkopostnych.

2019-03-28 15:00

„Śpiewający Słowik 2019”

Kolejny raz Powiatowa Biblioteka Publiczna - Centrum Kultury w Parczewie zorganizowała eliminacje powiatowe Wojewódzkiego Konkursu Piosenki Dziecięcej i Młodzieżowej ,,Śpiewający Słowik’’. Prezentacje odbyły się w środę 27 marca 2019 roku w Parczewskim Domu Kultury.

2019-03-07 11:14

Dzień Kobiet

W piątek, 8 marca 2019r. w świetlicy socjoterapeutycznej w Parczewie świętowaliśmy Dzień Kobiet. Chłopcy samodzielnie przygotowali ciasto, które później wszyscy mieliśmy okazję spróbować. W tym dniu dzieci bawiły się wspólnie w ,,Pokaz mody".

2019-02-16 13:48

Ferie z "Żółtym Talerzem"

Ferie zimowe  w Świetlicy przebiegały w luźnej atmosferze. Mimo to, dzieci nie zapomniały o zasadach zdrowego odżywiania. Między atrakcjami tegorocznego zimowiska znaleźliśmy czas na przygotowanie zdrowych przekąsek. Starsza grupa przygotowała dla wszystkich soki owocowo- warzywne, natomiast młodsi uczestnicy pyszną owocową sałatkę. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji!

2019-02-15 12:43

Ferie zimowe na Świetlicy

Tegoroczne ferie zimowe były dla dzieci, które uczęszczają na zajęcia w świetlicy, bardzo ciekawie spędzonym czasem. Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.