Wspieraj Caritas

Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie
ul. Kościelna 53
21-200 Parczew

Nie ma dostępnych aktualności.

2019-01-16 13:02

Orszak Trzech Króli

W niedzielę Objawienia Pańskiego, 6 stycznia, już po raz kolejny ulicami Parczewa przeszedł Orszak Trzech Króli.

2018-12-20 15:00

Program "Żółty Talerz": "Świąteczne upominki"

Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlica Socjoterapeutyczna w Parczewie składa serdeczne podziękowania Kulczyk Foundation, za przygotowanie świątecznych upominków dla wszystkich dzieci uczestniczących w programie „Żółty Talerz” oraz Koordynatorów bezpośrednio zaangażowanych w jego realizację.

2018-12-06 15:00

Mikołajkowe upominki

W czwartek, 6 grudnia 2018 roku, Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlicę Socjoterapeutyczną w Parczewie odwiedzili niezwykli goście. Strażacy, w roli Mikołajów, dostarczyli naszym podopiecznym „mikołajowe upominki”.

2018-12-05 16:00

Święty Mikołaju!

W środę, 5 grudnia 2018r., dzieci z Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlicy Socjoterapeutycznej w Parczewie pisały listy do Świętego Mikołaja. Od lat, ta niezwykła postać kojarzy się z wielką przyjemnością i tajemniczością. Co roku każde dziecko z niecierpliwością oczekuje dnia, w którym odwiedzi je przybysz z Laponii i przyniesie jakiś upominek.

2018-11-30 15:00

Program „Żółty Talerz”: „Warzywa i owoce – źródło witamin”

W piątek, 30 listopada 2018r., odbyły się warsztaty realizowane w ramach programu „Żółty Talerz”, w których uczestniczyły młodsze dzieci z Caritas Diecezji Siedleckiej Świetlicy Socjoterapeutycznej w Parczewie.  Tematem przewodnim było hasło „Warzywa i owoce – źródło witamin”.