Wspieraj Caritas

08-124 Mokobody
mail: wtzkisielany@caritas.pl

Nasi darczyńcy

Nie ma dostępnych aktualności.

2020-02-20 15:58

Bal Karnawałowy w WTZ Biała Podlaska

Dnia 20.02.2020 r., czyli w tzw. „Tłusty czwartek”, mieliśmy okazję uczestniczyć w XVIII balu karnawałowym, zorganizowanym przez Caritas Diecezji Siedleckiej Środowiskowy Dom Samopomocy w Białej Podlaskiej. Impreza ta odbywała się pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Biała Podlaska - Michała Litwiniuka oraz Starosty bialskiego – Mariusza Filipiuka.

2020-02-06 15:50

Bal Karnawałowy 2020r.

Karnawał 2020 trwa, w związku z tym nam też udzielił się karnawałowy nastrój. W dniu 6 lutego bawiliśmy się na balu karnawałowym organizowanym przez Specjalny Ośrodek Szkolno Wychowawczy w Stoku Lackim.

2020-01-14 15:49

MAYDAY - Helios - mamy problem ;)

W dniach 13 i 14 stycznia 2020r. mieliśmy przyjemność cieszyć się z naszego pierwszego w Nowym Roku wyjazdu do kina „Helios” w Siedlcach. Tym razem nasi opiekunowie zabrali nas na polską komedię pt: „MAYDAY” z ulubionymi aktorami, znanymi nam z seriali telewizyjnych.

2019-12-17 14:17

Spotkanie wigilijne 2019

Dnia 17 grudnia 2019r w naszej warsztatowej rodzinie mogliśmy przeżywać kolejne spotkanie opłatkowe, w którym przewodniczył ks. Paweł Wojdata, zastępca Dyrektora Caritas Diecezji Siedleckiej.

2019-11-20 09:04

Zakończenie warsztatów w Urzędzie Pracy

W dniach 19 i 20 listopada 2019r. odbyło się trzecie i ostatnie w tym roku spotkanie w Klubie Pracy przy Powiatowym Urzędzie Pracy w Siedlcach.