Wspieraj Caritas

08-124 Mokobody
mail: wtzkisielany@caritas.pl

Nasi darczyńcy

Nie ma dostępnych aktualności.

2019-05-22 12:13

Caritas: V Piknik integracyjny w Kisielanach

Zabawy animacyjne z grupą Happy Event, gry sportowe na powietrzu, dyskoteka i wspólne grillowanie – to atrakcje, które czekają na osoby niepełnosprawne w środę 12 czerwca 2019r. podczas pikniku integracyjnego w Kisielanach Żmichach 52 na terenie Warsztatu Terapii Zajęciowej. Impreza zorganizowana przez Caritas Diecezji Siedleckiej przyciągnie uczestników placówek z diecezji siedleckiej, warszawsko-praskiej i drohiczyńskiej. Motyw przewodni na pikniku to: wakacje na Hawajach. Start - godzina 11:00.

2019-05-21 12:17

„Wiosenne Inspiracje”

W dniu 21 maja wybraliśmy się na coroczny wiosenny festiwal organizowany przez SOSW w Stoku Lackim. W tym roku VI Integracyjny Przegląd Twórczości Artystycznej pt. „Wiosenne inspiracje” wkomponował się w bardzo deszczową i burzową pogodę. Jednakże w budynku CKiS w Siedlcach w którym odbywał się festiwal, nikt nie zwracał uwagi na warunki atmosferyczne a atmosfera była bardzo wiosenna, słoneczna i radosna.

2019-05-15 10:32

Festiwal Piosenki Religijnej w Stoku Lackim

Dnia 15.05.2019r. uczestniczyliśmy w Festiwalu Piosenki Religijnej „Duch, który umacnia miłość” zorganizowanym przez Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Stoku Lackim.

2019-04-26 10:57

Wizyta w Urzędzie Pracy i w Kręgielni

W dniach 24 i 26 kwietnia 2019r udaliśmy się z wizytą do Powiatowego Urzędu Pracy w Siedlcach, na kolejne warsztaty prowadzone przez doradców zawodowych, oraz do Kręgielni w Parku Wodnym w Siedlcach.

2019-04-25 10:40

VII Wiosenny Integracyjny Turniej Boccia

Dnia 25.04.2019r. odbył się VII Wiosenny Integracyjny Turniej Boccia o Puchar Dyrektora „Domu nad Stawami" organizowany przez Dom Pomocy Społecznej w Siedlcach i Stowarzyszenie Przyjaciół „Domu nad Stawami". I tym razem  nasz warsztat uczestniczył w tej sportowej  rywalizacji