Wspieraj Caritas

08-124 Mokobody
mail: wtzkisielany@caritas.pl

Nasi sponsorzy

Nie ma dostępnych aktualności.

2018-10-18 14:34

VII Festiwal Filmowy w Białej Podlaskiej

Dnia 25.10.2018 r. wybraliśmy się do Białej Podlaskiej na VII Festiwal Filmowy Osób Niepełnosprawnych, organizowany przez Caritas Diecezji Siedleckiej pod hasłem „niepełnoSPRAWNI i NIEPODLEGŁOŚĆ” z okazji setnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę.

2018-10-18 14:17

Rozstrzygnięcie konkursu PFRON

Dnia 18.10.2018r. w Warszawie odbyła się gala wręczenia nagród XVI edycji Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego Sztuka Osób Niepełnosprawnych pt. „Niepodległa bez barier od morza aż do tatr”, organizowany przez Państwowy Fundusz  Rehbilitacji Osób Niepełnosprawnych.

2018-10-08 13:57

Występy podczas koncertu "Ten sam świat"

Dnia 8.10.2018r. uczestniczyliśmy w  XVIII  Koncercie Integracyjnym Osób Niepełnosprawnych w Siedleckim Centrum Kultury i Sztuki, organizowanym przez Caritas Diecezji Siedleckiej Warsztat Terapii Zajęciowej pod hasłem „Ten sam świat”.

2018-10-03 15:14

Sprzątanie lasu

Dnia 3.10.2018.r. Caritas Diecezij Siedleckiej Warsztat Terapii Zajęciowej w Kisielanach zorganizował sprzątanie lasu, w miejscowości Bale przy współpracy z Nadleśnictwem w Siedlcach, PGK Węgrów oraz Kołem Łowieckim „Podlasie”.

2018-09-28 12:55

Warsztaty filmowe w WTZ Biała Podlaska

Dnia 28.09.2018 r.  po raz drugi uczestniczyliśmy w warsztatach filmowych w Warsztacie Terapii Zajęciowej w Białej Podlaskiej. W tym roku tematem zajęć był teatr, a spotkanie poprowadził znany aktor filmowy i teatralny, także reżyser  pan Artur Dziurman, który założył teatralne stowarzyszenie osób niewidomych, pod nazwą „Kabaret starszych panów”.